Hvem er vi

 

Vi hedder Mette og Christian og er i midten af fyrrerne. Vi er gift og bor i vores dejlige hus midt i Svenstrup sammen med resten af vores familie, der tæller  August på 17 år, Rose på 14 år og Sara på 11 år.

 

Vi startede Hus med Knus i august 2013.

 

Vi er begge godkendt af Aalborg Kommune til at passe 5 børn. Vi kan altså passe ialt 10 børn i Hus med Knus.

Vi ser det som en stor fordel at være to børnepassere sammen, da det giver flere muligheder i forhold til aktiviteter med børnene. Det er også en fordel at have flere hænder i det daglige arbejde med børnene. Vi har ligeledes mulighed for at dele børnene i to mindre grupper eller starte flere forskellige lege samtidig.

 

Aalborg Kommune fører tilsyn fire gange årligt - både anmeldte og uanmeldte.

Huset

Vi har et stort hus på 214 m2, der er delt op, så pasningsordningen har 3 gode værelser til børnene samt egen indgang med garderobe. Huset er 100% røgfrit og uden husdyr.

 

Udendørs har vi et stort flisebelagt areal, hvor børnene kan køre på scooter og løbecykler, lege i legehuset eller i sandkassen.

 

Forældresamarbejde

Det er vigtigt i forhold til forældresamarbejdet, at I som forældre stoler på  at jeres barn er trygt hos os. 

Vi tilbyder en  opstartssamtale, hvor vi taler om gensidige forventninger i forhold til, at vi nu skal i gang med at passe jeres barn. Vi taler om, hvordan hverdagen forløber i Hus med Knus og selvfølgelig om særlige ting hos jeres barn, som vi bør vide.

Vi tilbyder derudover en samtale når barnet har  været hos os i ca. tre måneder, hvor vi snakker om, hvordan opstarten er gået.

Vores uddannelser

Mette:

Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i

2007 og har arbejdet på en folkeskole i Hobro  i

6 år.

Jeg er liniefagsuddannet i dansk, matematik, billedkunst og hjemkundskab.

 

Christian:

Jeg er butiksuddannet og har bl.a. arbejdet inden for Dansk Supermarked og TDC.

 

Vores værdier

 

I Hus med Knus er vores vigtigste opgave, at fremme  børnenes trivsel, udvikling og læring. Det vil vi blandt andet gøre ved hjælp af følgende værdier:

 

Nærvær, omsorg og tryghed:

Vi er omsorgsfulde og nærværende voksne, som børnene kan finde tryghed hos. Det er vigtigt for børnene, at de kan mærke, at de voksne er til stede i dagens forskellige aktiviteter og gøremål.

 

Struktur:

I Hus med Knus oplever børnene en struktureret hverdag med faste rammer, som sikrer en rolig og genkendelig dagligdag  for børnene.

 

Sund mad:

Børnene vil  få serveret  sund og varieret kost.

 

En del af det brød børnene får er hjemmebagt. Vi bager brødet uden sukker og med  en andel af varierende groft mel.

 

Frokosten består af rugbrød med varieret pålæg. Til frokost serveres der vand.

 For at begrænse børnenes sukkerindtag serverer vi ikke saftevand.

 

Læring gennem leg:

Vi vil sammen med børnene lave sanglege, rim og remser,  synge sange og læse bøger. Alt sammen med udgangspunkt i børnenes alder og udviklingstrin. Dette vil blandt andet styrke børnenes sproglige udvikling.

 

Vi vil  lave forskellige  kreative aktiviteter med børnene. Derudover vil vi sætte gang i og aktivt deltage i forskellige rollelege.

 

Børnene  leger udendørs i al slags vejr og alle årstider. Herigennem lærer børnene  om naturen og de forskellige årstider. Det er vigtigt at børnene har praktisk tøj med. Børnenes motoriske udvikling bliver styrket gennem den  udendørs leg med bl.a.  scooter og  løbecykler og boldspil.